Miley Cyrus: "Сама не харесвам музиката си в повечето време"

Miley Cyrus разкри, че не е фен на собствената си музика, докато инструктираше един от членовете на отбора си в музикалното риалити шоу The Voice.
 
25-годишната певица говореше на Brooke Simpson за нейното представяне на "What About Us" на Pink, когато довери как се чувства, слушайки собствените си песни по радиото. "Винаги чакаме с нетърпение твоето представяне", каза Miley на Brooke. "Мисля, че хората с ще искат да те задържат в шоуто, затова се надявам всички да гласуват, за да останеш. Но това, което наистина трябва да очаквате с нетърпение, е албумът на Brooke, когато тя запише такъв. Тя има изключителен начин да интерпретира поп музиката, която - и го казвам аз, като поп звезда, седяща тук пред вас - не харесвам през половината време. Аз не харесвам дори собствената си музика в повечето време – но ти взимаш някаква песен, която е по радиото и с която не винаги мога да се идентифицирам, и я превръщаш в своя."
 
Miley е имала някои много големи хитове през годините, включително "The Climb", "Wrecking Ball" и "We Can’t Stop", но признава, че избира по-неизвестни песни за своите съзтезатели – точно защото се опасява, че няма да успеят да превърнат големите хитове в "свои".
 
"В началото (като ментор в The Voice) бях толкова упорита да избирам все големи хитове, но после Adam Levine ме научи, че понякога, когато хората са слушали твърде много някоя песен по радиото, после не могатд а я приемат, изпълнена от никой друг", допълни Miley.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Miley Cyrus с нов мъж

10.01.2022

Скандал между Kim и Miley?

07.01.2022

#FreshNewMusic (24-31.10.21)

01.11.2021

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020


flash