Anitta и J. Balvin с общ сингъл и клип към него (видео)

Anitta и J. Balvin, едни от най-големите латиноамерикански артисти в момента, пуснаха парчето "Downtown", изпято на испански и с клип към него. 
 
 
Сюжетът се развива в бляскавата обстановка на парижките казина от 40-те. Във видеото двамата изпълнители са приятели и престъпни партньори. Те обединяват красота и интелигентност, за да "разбият банката" и да спечелят най-високия залог на масата. Хазартът е тяхната вселена. Двамата наблюдават внимателно всеки човек в залата, за да го разучат подробно. "Те са мошеници и партньори", разкрива Anitta.
 
Концепцията на видеото представя идеите на Bruno Ilogti, както и тези на артистите. "Предложих да снимаме в казино и Anitta искаше да покаже химията между нея и J. Balvin. Одобрихме хазартните препратки и измислихме историята. Получи се това, което публиката харесва: хубаво видео със сюжет и танци", споделя Ilogti, който стои и зад други клипове на Anitta, като "Sua Cara", "Paradinha", "Bang" и "Essa Mina É Louca". 
 
Песента е секси и разказва за предателство, превъзходство и желание между двама човека, които винаги искат още. "В текста се казва, че те искат още един "рунд". Използвахме двойното значение на думата, за да свържем хазарта със съблазняването. Енергията между тях е привлекателна, но крайната им цел е да продължат и да спечелят още повече пари", обяснява Anitta. 
 
Заснемането на видеото, две седмици по-рано в Ню Йорк, става лесно. "Ние сме много близки, играехме заедно през цялото време. Въпреки това, успяхме да заснемем всичко само за един ден. J.Balvin е невероятен, за мен е чест да имам песен заедно с него.", отбелязва Anitta.

Свързани новини

DJ Snake с нов албум

29.07.2019

Rita Ora, Sofia Reyes и Anitta - "R.I.P.

18.03.2019

J. Balvin - "No Es Justo"

09.07.2018


flash