Търси в сайта...

Camila Cabello е оглави чарта на Великобритания за първи път

Camila Cabello оглави британския сингъл чарт с хита си "Havana". Песента е първият #1 сингъл в британската класация за младата певица като солов изпълнител. 
 
 
Най-големият успех, който до момента Camila регистрира на Острова, е второто място на сингъла "Work From Home" през април 2016, докато певицата все още е част от групата Fifth Harmony. Преди да оглави чарта, "Havana" с участието на Young Thug, заемаше второ място в класацията три последователни седмици. 
 
Песента е на #2 в официалните сингъл класации на Германия, Австралия и Нова Зеландия. Сингълът "Havana" беше сертифициран със златен статус на продажби във Великобритания и Германия, и два пъти платинен в Ирландия. С повече от 230 милиона прослушвания в Spotify, "Havana" е на #2 място в чарта Spotify Global Top 50!  
 
Следващата седмица Camila Cabello пристига в Мадрид за участие в церемонията по раздаване на испанските музикални награди Los 40. Веднага след това певицата се връща в Лондон за предстоящите награди на MTV EMA, за които Camila Cabello е номинирана в категорията "Най-добър поп изпълнител". 

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

08.02.2022


flash