Чуй "Листата падат" на Михаела Маринова, Pavell и Venci Venc’ (видео)

В петък, 13 октомври, беше премиерата на "Листата падат" – новата песен на Михаела Маринова с участието на Pavell & Venci Venc’. Проектът е първа колаборация на изпълнителката с най-успешното хип-хоп дуо на българската музикална сцена.
 
 
"Всъщност, това е пореден мой проект, по който работя с момчетата, но досега не бяхме записвали общо парче. Винаги сме искали да направим нещо подобно и беше въпрос на време да се случи. За първи път имах възможност да работя с DARA, която е съавтор на музиката заедно с Pavell. Страхотно удоволствие беше да споделя толкова силна емоция с тях и да я предадем чрез музика и текст", споделя Михаела.  
 
Не по-малко вълнуващи за артистите и екипа се оказват снимките на видеото към "Листата падат", което за два дни след премиерата си е гледано над половин милион пъти в интернет. Голяма част от клипа е заснета около, както и в самите води на язовир Огняново при минусови температури и силен вятър късно през нощта. "Това е най-екстремното ми преживяване по време на снимки до момента. Мислех, че след "Стъпка напред" и "Не ти ли стига" едва ли ще премина по-сериозно изпитание за издръжливост, но ето, че се случи", разказва Михаела, а Pavell & Venci Venc’ допълват: "Всичко започна нормално и премина леко в началото на снимачния ден, което беше поставено в студио. След като заснехме нашите самостоятелни кадри обаче, започна приключението…"
 
Вдъхновената от текста на песента идея за видеото, в което всеки от героите преживява раздяла и разказва историята си паралелно с останалите, е на режисьора Люси Иларионов и Милен Данков.

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash