Cheat Codes пуснаха новия си сингъл “Feels Great” с Fetty Wap (аудио)

Cheat Codes са Trevor Dahl, Matthew Russell и Kevin Ford, електро денс трио от САЩ с двойно-платинен сертификат, което вече твърдо доказа продуцентските си способности. 
 
 
С над 1,7 милиарда слушания в Spotify (което нарежда групата сред най-слушаните артисти в платформата), Cheat Codes продължават да се издигат в света. Вече работили с Maggie Lindemann, David Guetta, Robin Schulz и Nicky Romero, Cheat Codes носят свеж изблик на оригиналност, индивидуалност и чиста енергия чрез продуцентската си и DJ работа, признавайки, че не се страхуват да нарушат правилата. 
 
 
След златния сертификат във Великобритания за сингъла "No Promises" с участието на Demi Lovato, който надхвърли 300 милиона слушания, триото не спира до тук. Почти едновременно с това, ремиксът на Cheat Codes на песента на Maggie Lindemann "Pretty Girl" достигна топ 10 в класацията на Великобритания и стана платинен. Без да губят време, те създават блестящия си проект "Feels Great" с участието на рапъра от Ню Джърси Fetty Wap. 
 
 
Този удивителен проект не се появява случайно, Fetty Wap и Cheat Codes са колеги и приятели, като двукратно номинираният за награди Grammy, известен като крал на трап музиката, е поканен от момчетата за песента, която се превръща във възпламеняващ химн. ""Feels Great" е нашата версия на филм на John Hughes във формата на песен. Всички обичат да се връщат към спомени от миналото, но да бъдеш млад е състояние на ума.", обобщават Cheat Codes.

Свързани новини

Cheat Codes - "Put Me Back Together"

23.03.2018

Cheat Codes - "Put Me Back Together"

08.03.2018

Cheat Codes и Fetty Wap - "Feels Great"

19.12.2017

Demi Lovato и Cheat Codes: "No Promises"

03.04.2017


flash