Търси в сайта...

Rudimental разкриха официалното видео към сингъла “Sun Comes Up” с участието на James Arthur

Световно известната група с платинени продажби Rudimentalразкри поразителното видео към парчето със златен сертификат за продажби “Sun Comes Up”с участието на James Arthur.Режисиран от Amos LeBlanc, клипът е заснет наскоро в Южна Африка сред изобилие от огромни невероятно красиви пясъци, сливащи се с фона на залязващото слънце.

Взето от  предстоящия трети албум на бандата, който е в процес на работа, излизането на видеото отбелязва първата музикална продукция на групата, печелила много награди от 18 месеца насам. “Sun Comes Up” излиза чрез Major Toms/Atlantic Recordsи е поглед към това, което те са постигнали като индивидуални изпълнители и като група, както и борбите, през които са преминали, за да преодолеят бедите и да достигнат дотам, където са в момента.

Към днешна дата, групата с награда BRIT, която не се причислява към определен жанр, има продадени над 2.6 милиона сингъла във Великобритания. Те издават двойно платинения дебютен албум “Home”, който е посрещнат с адмирации, и от тогава има над 1 милион продажби в целия свят, което им носи номинация за наградата Mercury Prize. Впоследствие те издават втория си студиен албум, който се класира на първо място във Великобритания, “WE THE GENERATION”,през есента на 2015 г. и включва световния хит “Lay It All On Me”, който е с участието на Ed Sheeranи има продажби от над 1.7 милиона копия в целия свят, като получава златен статус за продажби в САЩ. Албумът включва внушителен списък от жанрове, включително соул, фънк, хип-хоп, и дори последните записани вокали на покойния Bobby Womackв парчето “New Day”.През 2015 г. групата е домакин на собствен изцяло нов фестивал във Великобритания с името Wild Life, който спечели награда “Best New Festival” на наградите за фестивали в Обединеното кралство миналата година и също така по този начин групата завърши 3-годишната си обиколка по-рано този месец.

В допълнение към казаното дотук, Rudimentalприключват световното си турне с разпродадени концерти както в Alexandra Palace, така и в О2 Arenaв Лондон, което се равнява на 25 000 продадени билета!


Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash