Излезе новото парче на Robin Schulz & HUGEL - “I Believe I’m Fine”

Robin Schulz–най-успешният немски артист за последните две десетилетия, както и един от най-слушаните в дигиталните платформи изпълнител (с над 207 млн. слушания), пусна новата си песен. Следван от миналия му проект с David GuettaShed A Light (feat. Cheat Codes)”, както и последния летен запис “OK”,с участието на суперзвездата James Blunt, сингълът “I Believe I’m Fine”обещава да бъде следващия голям хит и да отбележи началото на предстоящия албум на изпълнителя.

За създаването на I Believe I’m Fine”, Robin Schulzобединява сили с френската звезда HUGEL, който моментално си спечели име като следващата европейска хаус/поп сензация с дебютния си сингъл от 2015 г. “Coming Home”,последван от Where We Belong (feat.Jasmine Thompson)”и настоящия му сингъл “Baby”. „Познавам се с HUGELот няколко години и постоянно споделяме музикални идеи. Така че работата ни заедно беше доста спонтанна и естествена. Вълнуваме се да видим как ще бъде приета песента I Believe I’m Fine“от публиката.” – споделя Robin Schulz.

Определено най-новото парче на Robin Schulzпристига в завладяващ, градски и R&Bвид. Песента разказва за връзка, която очевидно е към своя край, преди припевът да придобие уверен и оптимистичен ход. “I Believe I’m Fine”се превръща в мантра, даваща сила на главния герой, докато той показва на всички, че ще продължи напред, въпреки разбитото си сърце.

Видеото, придружаващо парчето, пресъздава история, в която наемен убиец се опитва да залови Robin Schulz, но всъщност попада на грешен човек. HUGELможе да бъде забелязан да работи на панаир в жълт спортен екип. И така странното преследване започва.

Очакваният с нетърпение трети студиен албум на Robin Schulz“Uncovered”излиза на 29-ти септември и съдържа 18 парчета. На 30-ти септември се отбелязва началото на турнето “Uncovered”с подкрепата на берлинския DJ Alle Farbenи разбира се, HUGEL.

Албумът “Uncovered”на Robin Schulzще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International


Свързани новини

Робин Шулц с нов сингъл

22.02.2023

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

Музикалните премиери тази седмица

20.08.2021


flash