CID и CeeLo Green с анимационни двойници в "Believer" (видео)

Носителите на награди Grammy CID, продуцент и DJ от Ню Йорк, и легендарният CeeLo Green се обединиха по-рано това лято, за да създадат заразителния вдъхновяващ химн "Believer".
 
 
Официалното видео към песента направи своята премиера вчера, отвеждайки феновете към анимационно приключение чрез алтернативна реалност, изпълнена с въображение и фънк, с участието на CID и CeeLo Green, каквито не сме ги виждали досега.
Режисьор и продуцент на видеоклипа е Amber Park от Лос Анджелис, известна с авангардния си подход на дизайн и творчески принос към проектите си с някои топ изпълнители и брандове като Katy Perry, Cover Girl, Selena Gomez, David Guetta и A$AP Rocky. 
 
Американският DJ и продуцент CID започва да се изявява като DJ на 12. Носител на Grammy за Best Remixed Recording, CID привлича вниманието на много ветерани в индустрията с многобройните си участия по света – от Лас Вегас до Барселона. Одобрени от Tiesto, Kaskade, A-Trak, Don Diablo, Oliver Heldens и Galantis, изключителните му продукции със сигурност ще се помнят дълго, защото CID продължава да циментира мястото си на вечен музикант на денс сцената.
 
Певец, текстописец, продуцент, изпълнител, телевизионно лице, модна икона, импресарио, и какво ли още не, CeeLo Green е един от най-креативните и уникални творци на тази или която и да била друга ера. С пет награди Grammy, CeeLo се е утвърдил като важна част от сцената, представяйки на феновете си заразни парчета през десетилетията.
 
"За "Believer" подхвърляхме идеи за видео с леки сърдечни чувства, които да съвпадат с песента, когато се появи идеята за анимация. Да гледаш себе си като анимационен герой е толкова невероятно и забавно, колкото можете да си представите", споделя CID. "Не правя такава музика често, но когато реша да направя нещо такова, го правя със CID. Ще ви накараме да повярвате", добавя CeeLo Green.

Свързани новини

Само Suicide Squad е платинен за 2016

18.11.2016

"Suicide Squad" с експлозивен дебют

17.08.2016

Kehlani представи клипа към “Gangsta”

09.08.2016

Skrillex & Rick Ross с общ сингъл

05.08.2016

"Отряд самоубийци" - "Sucker For Pain"

27.06.2016


flash