Skrillex & Rick Ross със сингъл за "Suicide Squad", виж клипа на "Purple Lamborghini" (видео)

Skrillex и Rick Ross обединяват сили за "Purple Lamborghini", част от официалния саундтрак на "Suicide Squad". Видеото е със специалното участие на Jared Leto, който се въплъщава в образа на Жокера. 
 
 
"Purple Lamborghini" е третият сингъл от Suicide Squad: The Album, придружаващ един от най-нетърпеливо чаканите филми за годината. Първите две песни от колекцията едновременно влязоха в Топ 5 на iTunes в Щатите, което е невиждано постижение за саундтрак. "Suicide Squad: The Album" е толкова различна и разнообразна компилация, колкото е и филмът. В нея ще вземат участие и някои от най-коментираните артисти. 
 
Някои от другите забележителни парчета са неиздаваната досега "Heathens" на Twenty One Pilots (която вече влезе в топ 10 на Alternative Radio) и "Sucker For Pain" на Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons с Logic и Ty Dolla $ign (feat. X Ambassadors). Видеата към двата сингъла включват непоказвани досега кадри от филма и общо имат над 63 милиона преглеждания в YouTube. Парчетата се изкачват в класациите по света и вече имат над 70 милиона преслушвания.
 
 Suicide Squad: The Album е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Само Suicide Squad е платинен за 2016

18.11.2016

"Suicide Squad" с експлозивен дебют

17.08.2016

Kehlani представи клипа към “Gangsta”

09.08.2016

"Отряд самоубийци" - "Sucker For Pain"

27.06.2016

Излиза саундтракът на "Отряд самоубийци"

22.06.2016


flash