Излиза новият албум на Kesha, чуй три от синглите в него (видео)

След четири годишна пауза Kesha се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен Rainbow, излиза на 11 август от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии. 
 
 
До момента от албума има издадени два официални сингъла  — "Praying" и "Woman". На 28 юни Kesha пусна и трета песен от предстоящия проект - "Learn to Let Go". Rainbow излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата Warrior (2012).
 
 
"За мен "Learn to Let Go" не е само заглавие на песен. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, тъй като трябваше  да се науча да се освободя от миналото и да не позволявам да продължава да ми влияе. Научих се да се справям с гнева и болката, защото ако човек ги държи твърде дълго в себе си те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо лошо, единственото правилно решение е да го преодолееш, да не "оставаш" при него и да продължиш напред". 
 
 
"Learn to Let Go" e написана от Kesha, майка й Pebe Sebert и копродуцента Stuart Crichton. Песента в мид темпо е личната изповед на певицата. Видеото ни отвежда в детството на Kesha като са използвани кадри от личния й архив: моменти от различни семейни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и т.н. 
 
За записите на новия албум Rainbow, Kesha работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Dolly Parton. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения й хит "Old Flames Can't Hold a Candle to You". Графичната визия на албума е дело на Robert Beatty и Brian Roettinger с фотограф Olivia Bee. 

Свързани новини

Kesha пусна сингъла "Tonight"

29.01.2020

Kesha се завръща с "Body Talks"

03.09.2018

Kesha - "Hymn"

03.08.2017

Kesha е била обект на сексуален тормоз

17.10.2014

Заплашиха Ke$ha със затвор

28.10.2013


flash