Kesha призна, че е била обект на сексуален тормоз

Kesha шокира света с делото, което заведе срещу бившия си дългогодишен продуцент Dr. Luke, в което твърди, че той е упражнявал физическо, вербално, емоционално и сексуално насилие спрямо нея от от момента, в който е навършила 18.
 
Dr. Luke отрича всички обвинения и е завел насрещно дело срещу нея за клевета. Признанията за упражненото насилие спрямо нея певицата е направила пред лекуващите я лекари в рехабилитационна клиника.
 
По време на престоя й там за лечение на хранително разстройство, изпълнителката споделила с докторите конкретни събития, които са й се случили по времето, в което е била под ръководството на музикалния продуцент, които ще се използват като доказателство в съда. Лекарите ще твърдят също така, че Kesha е развила форма на Стокхолмския синдром (състоянието, в което си влюбен в насилника си и го защитаваш от всеки, който се опитва да ти помогне) и е чувствала, че не може да иде в полицията, защото е била под негов контрол осем години и е загубила напълно "свободната си воля".
 
Представител на Dr. Luke определи обвиненията за абсурдни. "Тоева е абсурдно. Само защото някой казва нещо на някакъв доктор, това изобщо не значи, че е вярно, или че не е част от предварително изфабрикуван план или кампания. Твърденията й са лъжа. Важно е да се има предвид, че това е само последният етап от поредица странни публични твърдения и действия, направени в последно време от Kesha и майка й - включително уверенията на Kesha, че вагината й е обитавана от духове, пиенето на собствената й урина в рамките на риалити шоуто й, и майка й, която се облече като пенис по телевизията."

Свързани новини

Kesha пусна сингъла "Tonight"

29.01.2020

Kesha се завръща с "Body Talks"

03.09.2018

Излиза новият албум на Kesha

07.08.2017

Kesha - "Hymn"

03.08.2017

Заплашиха Ke$ha със затвор

28.10.2013


flash