Rudimental пуснаха "Sun Comes Up" с участието на James Arthur (аудио)

Rudimental се завръщат с новия си сингъл "Sun Comes Up" с James Arthur. 
 
 
Rudimental казаха: 'Много се вълнуваме да ви представим новия си сингъл "Sun Comes Up", който написахме за превъзмогването на нещастието. Прекарахме много време, търсейки точния певец, и бяхме на косъм да се откажем, преди да срещнем James Arthur, който я изпя и ни зашемети. Не се страхуваме да поемем по различен път, и новият ни материал надгражда нивото. Обиколихме света и най-накрая се чувстваме у дома, пишейки този албум. Нямаме търпение всички да го чуят!"
 
Част от третия албум на групата, който ни подготвят, "Sun Comes Up" е първото нещо, което чуваме от Rudimental от 18 месеца. Песента е трогателен поглед над това как се развиват като личности и като група, и различните трудности, през които са преминали, за да превъзмогнат нещастието си и да стигнат до сегашното си положение. 
 
Към днешна дата групата, която не иска да се идентифицира с жанр, има над 2.6 милиона продадени сингъла във Великобритания. Rudimental издадоха своя дебютен албум Home, който вече е двойно платинен, през 2013, и който им спечели номинация за наградата Mercury. 
 
Последва втория им запис, оглавил класациите в Обединеното кралство - WE THE GENERATION, който чухме през есента на 2015. В него влиза световния хит "Lay It All On Me", в който участва Ed Sheeran, продал над 1,7 милиона копия по света, и който вече е със златен статус в Щатите. Албумът включва редица жанрове като соул, фънк, хип-хоп, drum and bass, както и последните вокални записи на покойния Bobby Womack в песента "New Day". 
 
През 2015 групата организира своя изцяло нов британски фестивал Wild Life, който спечели Best New Festival на UK Festival Awards миналата година и отбеляза третия си рожден ден по-рано този месец. В допълнение към всичко това, Rudimental наскоро се върнаха от световното си турне, включващо разпродадени концерти в Alexandra Palace и O2 Arena в Лондон, което се равнява на 25 хиляди продадени билета. 

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021


flash