Nico & Vinz споделиха чисто новото си парче "Intrigued" (видео)

Мултиплатиненото норвежко дуо Nico & Vinz представи чисто новата си песен "Intrigued". За пореден път елегантно смесващи поп, хип-хоп, рок и традиционна африканска музика, "Intrigued" е поредният непредвидим и неоспорим химн на Nico & Vinz.
 
 
Двамата коментираха новото си парче така: ""Intrigued" е песен, която много се вълнуваме да споделим. Харесваме звученето и значението зад парчето. Вярваме, че с него ще покажем на феновете различна страна на Nico & Vinz, такава каквато не са виждали досега."
 
Дуото представи и видео към "Intrigued". Режисиран от Moni Vargas (Pharell, Will Smith), клипът пасва на енергията на парчето с бързи и завладяващи кадри, които са толкова лични, колкото и силни.
 
"Искахме да снимаме видео, което да представи суровата емоция и реалността на песента.", добавиха Nico & Vinz. "Клипът дава на зрителите да надникнат в личните ни емоции и чувства, както и нещата, които ни се случиха докато създавахме записа. Всичко – от актрисите до мебелите и рисунките, които взехме от собствените си къщи за видеото – представя двамата мъже, стоящи зад проекта." 

Свързани новини

Nico & Vinz - “That’s How You Know”

11.09.2015

Nico & Vinz - “That’s How You Know”

24.07.2015

Nico & Vinz издават нов албум, чуй го

30.09.2014

“Am I Wrong” на Nico & Vinz #1 в Англия

15.08.2014


flash