Madonna не е съгласна да се екранизира животът й

Madonna е бясна на предстоящия филм на Universal, който ще разказва за ранния етап от живота й, пише cinefish.bg.
 
"Никой не знае това, което аз знам и което съм видяла. Само аз мога да разкажа историята си. Всеки друг е шарлатанин или глупак, който се опитва да изкара пари, без да е свършил някаква работа. Това е болестта на нашето общество", написа кралицата на попа.
 
 
Сценарият на Elyse Hollander "Руса амбиция" беше обявен за най-добрият нереализиран продукт в Холивуд и Universal искат да заснемат филм по него. Любопитното е, че проектът обхваща ранните години на Madonna, преди тя да стане звезда и така от студиото няма да имат нужда от авторски права, за да използват музиката на поп иконата. 
 
Истината обаче е, че колкото и да се гневи, изпълнителката няма да може да спре продукцията. Продуценти на лентата са Brett Ratner и Mike De Luca, а последният не е човек, който се плаши лесно. De Luca се изправи срещу основателя на Facebook Mark Zuckerberg при подготовката на филма "The Social Network", срещу който технологичният гигант задейства всички лостове, за да спре снимките, но дори той не успя. “Zuckerberg има 10 пъти повече власт и влияние от Madonna", казва източник, близък до проекта, "но дори той беше безсилен да спре заснемането на филма".

Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash