[Видео] Отвличат Део в клипа на "Карамбол"

Жертва на хладнокръвни похитители стана Деян Славчев-Део. Веднага след края на предаването на Спорт Тото, водещият беше отвлечен и държан като заложник 24 часа. 
 
Това всъщност е част от сюжета на видеото към новия хит на Скандау, Дичо, Девора, Део, Лео и Играта. Песента се казва "Карамбол" и обещава да оглави родните класации това лято. Във видеото се забърква динамична екшън линия под режисурата на Люси Иларионов, оператора Андей Андреев и техния екип. Отвличане, диаманти, яхти, пари и кадри, в които са използвани над 10 000 банкноти, това е само част от сюжета на видеото към "Карамбол". 
 
 
По време на 24-часовия снимачен ден всеки един от великолепната седморка се превъплащава в различна роля – Лъчо, Тото и Играта са похитителите, Део е жертвата, Лео е ненадминат в мъченията и изтръгването на тайни. Дичо е нeуловимият шофьор на хладнокръвните престъпници, а Девора помага на бандата с феноменални компютърни умения. Накрая всички се събират заедно, за да полеят най-успешният удар на 2017. 
 
Текстът на парчето е на Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо от Скандау. Музиката също е тяхна, заедно с Дичо и Ярослав Сукманов. Аранжиментът е поверен на Петър Костов – Бате Пешо @Studio Buster и Ярослав Сукманов. 
 
Лъчо и Тото от Скандау, Део, Лео, Играта, Дичо и Девора вече подготвят лятното си турне, което започва в началото на август 2017. 

Свързани новини

Дичо - "Одеало"

27.06.2019

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019

Дичо и Теди Кацарова - "Бялата пътека"

15.01.2019

СкандаУ с първи самостоятелен концерт

09.01.2019

Коментари


flash