[Аудио] DNCE с нов сингъл и колаборация с Nicki Minaj

Мултиплатинената поп банда DNCE представя своя нов сингъл "Kissing Strangers" в колаборация със супер звездата Nicki Minaj. Парчето дебютира в световен мащаб на 14 април 2017 и е налично за стрийминг в дигиталните платформи.
 
 
Парчето е с характерното поп звучене на DNCE и рап елементи от Nicki Minaj и е оригинално и различно от всичко, което бандата е издавала до момента. 
 
За първи път музикантите разкриват детайли от предстоящия проект в социалните мрежи с помощта на супер популярното в онлайн пространството куче Doug The Pug като публикуват снимка с него с телефонен номер на каишката му. При всяко позвъняване на фен се включва гласово съобщение с припева на "Kissing Strangers".
 
Малко по-късно излиза и новината за новия сингъл, придружена с кадри от снимачната площадка на видеото, които DNCE и Nicki Minaj споделят в официалните си фейсбук профили.
 
Изпълнителите вече са готови с официалното лирик видео към "Kissing Strangers", което се очаква да излезе на 20 април и е със специалното участие на кучето Doug The Pug.

Свързани новини

Nicki Minaj раздаде стипендии на фенове

10.05.2017

David Guetta - “Light My Body Up”

10.05.2017

Nicki Minaj в екип с Drake и Lil Wayne

21.04.2017

Major Lazer и Minaj с клип към "Run Up"

19.04.2017

Nicki Minaj потвърди раздялата си с Meek

06.01.2017

Коментари


flash