#FreshNewMusic от изминалата седмица: Sofi Tukker, David Guetta, Bastille, Roxen, Nicki Minaj и още!

Sofi Tukker - "Original Sin"
 
Дуото Sophie Hawley-Weld и Tucker Halpern представи новия си сингъл "Original Sin" и обяви предстоящия си албум Wet Tennis, който ще бъде съпътстван от световно турне. 
 
 
"Original Sin" е идеален начин да представим света на WET TENNIS. Чрез песента искаме да покажем, че не сме светци, но и че не сме родени грешници. Ние сме щури, понякога грешим, но продължаваме да се стараем да даваме най-доброто от себе си. Живеем в свят с много проблеми, така че не сме виновни, ако понякога и ние имаме несгоди. Това ни прави хора – да се развиваме заедно и да се подкрепяме, вместо да се съдим, така може да имаме едно по-оптимистично бъдеще.", разсъждават Sofi Tukker за новия си сингъл.
 
Sorana и David Guetta - "redruM (MistaJam Remix)"
 
Sorana и David Guetta се спряха на британския артист/продуцент MistaJam за високоенергичната версия на наскоро излезлия сингъл "redruM". 
 
 
Повлиян от класическия психологичен хорър "Сиянието", "redruM" съдържа пулсиращата припевна мелодия от "Heartless" на Kanye West, лично одобрена от Ye, който споделя съвместен авторски принос в трака със Sorana. Tъмното и усукано музикално видео показва как Sorana обикаля залите на хотел в стил "Сиянието" с неонови сини плитки, напомняйки  на японското аниме Sailor Moon. 
 
Bastille - Give Me the Future
 
Give Me the Future е дългоочакваният четвърти студиен албум на британската инди поп група Bastille. Предшествана от синглите "Distorted Light Beam", "Thelma + Louise", "Give Me the Future" и "No Bad Days", колекцията е продуцирана от фронтмена на OneRepublic - Райън Тедър и включва 13 чисто нови песни.
 
 
През пролетта на 2022 Bastille ще обиколи Обединеното кралство и Европа, за да представи Give Me the Future, както и някои от най-големите си хитове на живо.
 
Machine Gun Kelly х Willow - "emo girl"
 
Machine Gun Kelly обедини сили с певицата, актриса и автор Willow Smith в чисто новия си проект, озаглавен "emo girl".
 
 
Парчето, представено за първи път в официалния TikTok акаунт на MGK, е част от предстоящия му студиен албум - mainstream sellout. Колекцията е съвместен проект с барабаниста Травис Бейкър и излиза на 25 март.
 
Roxen - "UFO" 
 
Roxen е готова с новия клубен хит "UFO", композиран от Теа Микулеску и Ачи, а визуализацията е от Михай Сигинас.
 
 
"Толкова се радвам най-накрая да споделя UFO с вас. Тази песен ми е близка на сърце и се надявам да има същия ефект и върху вас", казва Roxen за новото издание.
 
Doja Cat - "Celebrity Skin"
 
Doja Cat записа кавър на хитовото поп-рок парче на Hole - "Celebrity Skin", което включва текст, преработен заедно с Courtney Love. 
 
 
Вълнуваща песен за сила и индивидуалност, тази нова версия на "Celebrity Skin" отпразнува нашите различия и това, което прави всеки един от нас уникален.
 
Nicki Minaj х Lil Baby – "Bussin"
 
Само една седмица след като пусна "Do We Have a Problem?", Nicki Minaj се завърна с нов проект.
 
 
"Bussin" е вторият съвместен сингъл между рап кралицата и Lil Baby.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

Интересна история

13.10.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023


flash