Чуй новия сингъл на Stargate с участието на P!nk и Sia - "Waterfall" (аудио)

Днес е премиерата на новата колаборация на Stargate с P!nk & Sia - "Waterfall"! Световноизвестното продуцентско и композиторско дуо Stargate - норвежците Erik Hermansen и Mikkel Eriksen - издават дебютния си сингъл като изпълнители, озаглавен "Waterfall" с участието на P!nk и Sia.
 
 
Първата творческа колаборация между Stargate и Sia, е песента "Diamonds", която написват заедно за Rihanna. За проекта "Waterfall", Sia кани P!nk да се присъедини към екипа и четиримата създават емоционален и енергичен денс-хол сингъл. Песента е написана от Stargate, Sia, Diplo и Jr. Blender.
 
Stargate придобиват световна слава като композитори и продуценти с песните, които пишат за Beyoncé - "Irreplaceable", Rihanna - "Diamonds", Katy Perry - "Firework" и последният албум на Coldplay - "A Head Full of Dreams". Те са автори на новите сингли на на Major Lazer - "Run Up" и Julia Michael - "Issues". 
 
За 20-годишната им кариера дуетът е продуцирал 10 #1 сингли в САЩ, 13 #1 сингли във Великобритания и имат 2 награди Grammy.

Свързани новини

Слушаме "Fame Won’t Love You"

22.04.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Да родиш по време на концерт...

13.02.2024


flash