Търси в сайта...

[Видео] Чуй "Hey Ma" на Pitbull & J Balvin от саундтрака на Fast & Furious 8

Само седмица след като беше обявено издаването на Fast & Furious 8: The Album излиза и вторият сингъл и видео към него - Pitbull & J Balvin с испанската версия на "Hey Ma" (Feat. Camila Cabello). Музикалното допълнение към дългоочаквания филм ще бъде в търговската мрежа от 14 април, петък, когато е световната премиера на филма.
 
 
"Hey Ma" е първата колаборация между J Balvin и Pitbull, със специалното участие на изгряващата кубинско-американска звезда – певицата и текстописка Camila Cabello. Официалното видео беше заснето миналия месец в Маями. Английска версия на латино химна ще излезе на 14 април, заедно с издаването на албума и премиерата на филма, както и английска версия на клипа към нея.
 
"Аз съм голям фен на филмите и беше страхотно, когато отново ме поканиха да съм част от саундтрака.", каза J Balvin, който наскоро спечели Artist Of The Year на наградите Premio Lo Nuestro. "Обичам песента, хареса ми да работя с Pitbull и Camila и се вълнувам да споделя първата си песен на английски!" "Да работя с Pitbull и J Balvin беше голяма чест за мен.", сподели Camila Cabello. "Вълнувам се от възможността да участвам в този франчайз, особено след като снимките са в моята родна Куба."
 
"Hey Ma" следва обявяването на траклиста на саундтрака миналата седмица и представянето на първия сингъл "Go Off" на Lil Uzi Vert, Quavo & Travis Scott

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022

Камила Кабейо тийзна новата си песен

08.02.2022


flash