Feder пусна парчето си "Back For More" с Daecolm (аудио)

Feder, чието истинско име е Hadrien Federiconi, е родом от Ница, където израства с любовта си към международната хаус и хип-хоп сцена. Той решава да се премести в Париж, където да остави следа като продуцент. Издадена в края на 2013, дебютната му песен "Sixto" е нова версия на "Can’t Get Away" на Rodriguez и му осигурява много онлайн почитатели, включително и самия Rodriguez.
 
 
Feder извоюва мястото си в международните музикални класации с първия си оригинален сингъл "Goodbye". Песента се превърна в страхотен хит, оглави iTunes класациите в 28 държави, Shazam в Европа, и е на 50 място по най-търсени песни в Shazam от началото на платформата. Следващата песен "Blind" имаше подобен успех, влезе в топ 10 в 12 страни и беше в топ 5 във френския Spotify.
 
Миналата година в родна Франция Feder получи названието Spotify Spotlight Artist за 2016, обиколи известни места в Ибиза като Ushuaia и Pachа, и представи парчето "Lordly" с Alex Aiono. "Lordly" има невероятна мелодия, типичния за Feder бийт и перфектно пасващите въздействащи вокали на Alex Aiono. Несравним в миксирането, Feder е преработвал песни на артисти като David Guetta и Rudimental.
 
Този месец Feder пусна "Back For More" c Daelcom. "Песента е ново приключение за мен. Изпробвам нова посока с различно звучене от предишните ми сингли. Преди да напиша това парче исках да отида в Обединеното кралство, да прекарам малко време там и да усетя емоцията, за да се вдъхновя. Така се появи "Back For More", в различни студия из цял Лондон, докато с Daecolm експериментирахме с различни неща.", сподели Feder. 

Свързани новини

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Ново от Feder и Ofenbach

28.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020

Feder - “Control”

23.11.2018


flash