Enrique Iglesias представи сингъла "Subeme La Radio" (видео)

Enrique Iglesias направи премиера на новата си песен и видеото към нея, заснето в Куба. Екипът на звездата парализира за три дни улиците на Хавана, където събра хиляди хора за участие в снимките на видеото. Резултатът е грандиозно стрийт парти с щастливи хора. 
 
 
"Subeme La Radio" е името на новия сингъл на Enrique Iglesias с участието на музикантите с кубински произход Descemer Bueno, Zion и Lennox. Песента е енергична, завладяваща и танцувална – напълно в стила на Краля на Латино поп музиката. Enrique Iglesias е изключително приятно изненадан от невероятния прием, който получава от хората в Куба.
 
"Израснах в Маями и имам много приятели кубинци. Отдавна обмислям идеята да снимам видео на Острова и след като направихме няколко проекта с Alejandro Pérez, решихме, че е дошъл точният момент. Още повече ни мотивира успехът на колаборациите ми с Descemer Bueno и приятелите ми от Gente de Zona", споделя Enrique. Любопитна подробност е, че за снимките на "Subeme La Radio" Enrique Iglesias облича тениската, с която претърпява инцидент с дрон по време на негов концерт преди две години. 
 
Descemer Bueno, казва: "Познавам Enrique от 12 години и до момента сме написали заедно много песни, някои от които станаха световни хитове, като "Bailando", "Loco", "El Perdedor", "Ayer" и други. Работата с Enrique е интензивен процес, винаги се опитваме да се надхвърлим, да сме една крачка напред и да докажем на самите себе си, че няма граници при създаването на хубава песен и хит". 
 
"Поласкани сме от поканата на Enrique да се присъединим към проекта. Горди сме, че сме част от нов световен хит, в който сме сигурни, че ще се превърне песента. Да стъпим на кубинска земя за първи път и то за снимките на видеоклип, е нещо много специално и вълшебно за нас. Enrique е гений в усета си да смесва собственото си музикално звучение с това на другите артисти. Няма съмнение, че тази песен ще завладее света съвсем скоро", добавят Zion & Lennox.
 
За видеото Enrique Iglesias добавя: "Сигурен съм, че Alejandro е уловил магията и ще пресъздаде във видеото по най-добрия начин всички емоции, които изживяхме тези три дни в Хавана. Целта ни беше да се забавляваме и ние го направихме".
 
 
"Subeme La Radio" излиза след последния сингъл на Enrique Iglesias, превърнал се в глобален хит - "Duele el Corazón". По света песента оглави класациите във всяка една държава в Латинска Америка и счупи всички рекорди за радио еърплей, стрийминг и даунлоад в Испания. "Duele el Corazón" е и най-излъчваната песен в Испания за 2016. За трета поредна година песен на Enrique Iglesias е най-излъчваната песен на иберийския полуостров.

Свързани новини

Enrique Iglesias & Jon Z с дует

14.03.2019

Фен от публиката в шоуто на Enrique

29.10.2018

Matoma и Enrique Iglesias с нов сингъл

30.07.2018

Enrique Iglesias отново у нас наесен

13.06.2018

Enrique се завръща във вълнуващо трио

11.04.2018

Коментари


flash