Anne-Marie пусна новия си сингъл "Ciao Adios" (аудио)

Заслужено завършваща 2016 като най-продаваната британска изгряваща изпълнителка и запътваща се към финала на наградите BRIT, Anne-Marie обещава да има страхотен успех и през 2017. 
 
Младата певица представя новото си парче "Ciao Adios", написано с нейно участие и парчето е продуцирано от MDL (Justin Bieber) и Tom Meredith (One Direction). "Ciao Adios" следва невероятния й проект с Clean Bandit "Rockabye". Неподражаемият й глас, в комбинация с този на Sean Paul, изстреля парчето на върха на коледната класация на Обединеното кралство, задържа се на първа позиция в UK за девет последователни седмици, и се превърна в най-дълго задържалата се британска песен на 1 място за последните 22 години.
 
 
Родена в Есекс, Anne-Marie беше на вълната през 2016, изгря с първия си сингъл "Alarm" миналото лято, а Ed Sheeran я обяви за личната си "One To Watch". Най-продаваният дебютен сингъл в Обединеното кралство, "Alarm" се изкачи до челните 20 в класациите и има над 200 милиона преслушвания по света, което обяснява защо младата звезда беше обявена за третата най-голяма изгряваща звезда за годината от Spotify. През 2016 Anne-Marie беше номинирана за Best Newcomer на MTV European Music Awards и MOBO и спечели статуетка на MTV в категорията Brand New, а 2017 започва обещаващо – певицата е с най-много номинации за наградите BRIT (4)! Освен това, тя е една от двамата изпълнители в историята, едновременно номинирани за Critics Choice и British Breakthrough в една и съща година, като е и единствената жена, номинирана във втората категория. С песента "Rockabye" е номинирана за Best British Single и Best British Video.
 
Изпълнителката първо се появи в компанията на Rudimental – група, с която обикаляше в продължение на две години. Пленяваща тълпите с магнетичното си присъствие на сцената, Anne-Marie пя пред над милион души по света в компанията на Rudimental и участваше в няколко песни, включително хаус парчето "Rumour Mill". Трикратен световен шампион по карате, Anne-Marie издаде дебютното си EP "Karate" през 2015. Малко след това издаде песента "Do It Right", която се изстреля до върха на HypeMachine и световната класация на Shazam веднага след излизането си. 
 
В момента Anne-Marie е в студиото и довършва дебютния си албум.

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Anne-Marie се отказва от музиката

01.09.2021

#FreshNewMusic (19-25.07.21)

26.07.2021

Новите албуми тази седмица

23.07.2021


flash