Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева с общ сингъл - "Любов" (видео)

Точно две години след премиерата на супер хита "Единствената" в деня на Св. Валентин, този път Pavell & Venci Venc’ подаряват на феновете си "Любов" с участието на една от най-обичаните поп изпълнителки - Михаела Филева. Дългоочакваната колаборация между артистите всъщност е вторият проект, по който работят заедно. Първата им обща песен, включена в дебютния албум на Pavell & Venci Venc’ Setaabrat, е "Ако ти дам всичко" с ъндърграунд рапъра Martz. 
 
"Любов" идва след няколко месеца, в които Pavell, Venci Venc‘ и Михаела работят по различни варианти за парче, което да запишат заедно. Лиричното звучене и спонтанно написаният текст на песента водят до решението тя да се пази в тайна и да бъде представена именно на 14 февруари. 
 
 
Видеото към сингъла е дело на самите артисти. Без да планират предварително, те го заснемат по време на едно скорошно пътуване с приятели в града на любовта Париж, където Venci Venc’ прави предложение за брак на приятелката си на върха на Айфеловата кула. "Изгледахме материала и бяхме единодушни, че няма по-подходящи кадри от тези, които са заредени с естествената ни емоция, както е и в самото парче", споделя Pavell, а Venci Venc‘ допълва "Не съм очаквал, че един толкова интимен, споделен само с най-близките ми приятели момент, като предложението за брак, ще стане част от наш клип. Надявам се това да вдъхнови и други хора да бъдат смели, защото наистина вярвам, че отговорът на всичко е любов."
 
Вече 11 поредни седмици Pavell & Venci Venc’ оглавяват класацията на най-излъчваните български песни в ефир с "Вдигам Level", а видеото към хит сингъла им е с над 5 милиона гледания в платформите за видео споделяне.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Ново начало за Pavell

29.03.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023


flash