Alexandra Stan записа дует с българина Jahmmi (видео)

Официалното видео на "9 Lives" на румънската поп сензация Alexandra Stan и българския реге изпълнител Jahmmi е вече факт. Лентата е снимана в Констанца, родният град на Alexandra. Изпълнителката споделя, че това е любимата ѝ песен от новия ѝ албум Alesta, който излезе през март 2016. 
 
 
С този клип и песен Stan се връща към корените си и към ърбън музикалния стил, с който стартира музикалния си път. "9 lives" е режисиран от Крис Блазини. Музикален продуцент на "9 Lives" е Борислав Миланов, а музиката и текста са дело на Symphonix, авторите на "If Love Was A Crime". "9 Lives" има ѝ българска версия - "По-красиво", представена през лятото на изминалата година, с участието на Бобо и Jahmmi и младата българска изпълнителка Izzy.
 
 
Jahmmi е едно от най-големите имена в реге музиката в България. Той е част от Roots Rocket, първия реге музикален лейбъл в България. Alexandra Stan доби световна популярност с хита си от 2011 "Mr. Saxobeat", който има над 10 милиона продадени копия. Певицата е един от малкото балкански изпълнители, който реализира успешна кариера на японската музикална сцена.

Свързани новини

Alexandra Stan и NERVO с нова песен

02.07.2021

Alexandra Stan и Inna с общ проект

09.06.2015


flash