Zayn Malik с първи модни творения

23-годишният изпълнител Zayn Malik обяви колаборацията си с дизайнера Giuseppe Zanotti за създаването на първата си  колекция мъжки обувки. В нея ще влязат два модела мъжки ботуши и два вида кецове.

 Един от моделите на Malik дори е кръстен Zigi - комбинация от името му и това на любимата му Gigi Hadid.

 Очаква се колекцията да излезе на пазара и в сайта на Zanotti на 28 януари тази година, като цените на дизайнерските обуща ще  варират между 795 и 1 295 долара за чифт.

 Това е първата модна колаборация за младия певец, но не и последната.

 През май се очаква да излезе и колаборацията му с "Versus Versace". А критици предвиждат, че това ще е едва началото на  кариерата му в модната индустрия. 

Един от моделите на Малик дори е кръстен "Зиджи" - комбинация от името му и това на любимата му Джиджи Хадид.23-годишният изпълнител Зейн Малик обяви колаборацията си с дизайнера Джузепе Заноти за създаването на първата си колекция мъжки обувки. В нея ще влязат два модела мъжки ботуши и два вида кецове. Един от моделите на Малик дори е кръстен "Зиджи" - комбинация от името му и това на любимата му Джиджи Хадид. Очаква се колекцията да излезе на пазара и в сайта на Заноти на 28 януари тази година, като цените на дизайнерските обуща ще варират между 795 и 1 295 долара за чифт.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/laifstail/moda/

Свързани новини

Най-новата мания - татуирни лунички

07.03.2017

10 дрехи, които ни правят по-секси

01.02.2017

Излиза Fifty Shades Darker (OST)

13.01.2017

Victoria Beckham се оплита в дългове

11.01.2017

"La La Land" обра всички награди

09.01.2017

Коментари


flash