Ariana Grande и Мac Miller флиртуват в клипа към "My Favorite Part" (видео)

Ariana Grande и Мac Miller, които са двойка и в реалния живот, пуснаха видео към новия сингъл на рапъра "My Favorite Part". В клипа двамата живеят в съседни апартаменти, и любовта им пламва през стените. 
 
 
В една дъждовна вечер, Miller помага на Grande с багажа й, и си разменят няколко думи. По-късно обаче, в двата отделни апартамента, между двамата пламва искра. След срещата, и двамата мечтаят за докосването на другия и в главите им се развиват толкова парещи сцени, че имат нужда от въображаем дъжд, за да успокоят страстите си.
 
Кулминацията настъпва, когато Miller решава да направи нещо и тръгва към вратата на Ariana. Тя го изпреварва, чакаща го с отворени обятия. В туит за видеото, Ariana Grande точно описва сюжета "Този ден, в който си изпуснах торбите, изядох купичка Cheerios и се влюбих телепатично в съседа си."
 
Междувременно, въпреки че връзката им не е тайна, Miller се опитва да разграничава личния си живот от кариерата си. "Тук съм да говоря за музика, но и съм в невероятна връзка с човек, с когото ми е приятно да правя музика и линиите се замъгляват.", каза той в скорошно интервю.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

01.09.2021

Ariana Grande пристана

18.05.2021

The Weeknd и Ариана Гранде са номер 1

05.05.2021


flash