Принцеса поряза лицето на Ed Sheeran с меч (снимка)

Певецът Ed Sheeran е бил откаран в болница, след като по време на парти британската принцеса Beatrice порязала лицето му с меч, пише bgnes.com. 
 
Инцидентът е станал докато принцесата, която е седма поред за наследяване на британския престол, на шега "положила в рицарско звание" друга звезда – James Blunt. По време на светското събитие в Уиндзор певецът се е пошегувал, че би искал да стане рицар. В този момент Beatrice е взела церемониален меч и е замахнала, без да осъзнава, че Sheeran е зад нея. Той е порязан по бузата и веднага е заведен в болница. Според някои британски медии Sheeran се е разминал леко, тъй като е можел да ослепее, ако раната е била малко по-високо. 
 
 
Според информация на медиите, принцеса Beatrice е била безутешна заради инцидента, макар певецът да не е реагирал драматично и дори се снимал с фенове, които го чакали пред болницата, без да крие белега си.
 
Представители на принцеса Beatrice и пострадалия все още не са коментирали инцидента пред пресата. През 2012 Sheeran получи две награди BRIT за "Най-добър мъжки солов творец" и за "Пробив в британската музика". През 2015 получи награда BRIT за "Най-добър британски албум на годината", и беше номиниран за Албум на годината на 57-ите годишни награди Grammy. 

Свързани новини

Ed Sheeran издава трети албум

16.01.2017

Ed Sheeran разби стрийминг рекордите

10.01.2017

Ed Sheeran се завръща

06.01.2017

"Thinking Out Loud" е услуга за приятел

23.08.2016

Пак съдят Ed Sheeran за плагиатство

11.08.2016

Коментари


flash