Kanye West хвали Trump, гласи се за президент през 2020

По време на свой концерт в Сан Диего рапърът, известен повече покрай скандалите и съпругата си, отколкото покрай музиката си, обяви плановете си да се кандидатира за президент през 2020, съобщи bgnes.com. 
 
Речта му, с която прекъсна изявата си, за да говори за политика, избори и Trump предизвика гнева на феновете му и му спечели масово освиркване. Това обаче не попречи на звездата да продължи със споделянето на амбициите си. Пред публиката той обеща, че "ще заеме поста през 2020 и ще покаже както никой друг досега как точно трябва да се върши президентската работа". 
 
В некраткото си изявление той неколкократно спомена и подкрепата си за Trump, сравнявайки го с "гений". В Туитър той обяви и първата си идея за реформа - увеличаване на учителските заплати и намаляване на цените на учебниците. 
 
Миналата година, по време на церемонията за връчването на музикалните видео награди на MTV, West за първи път съобщи амбициите си. "Когато говоря за идеята да стана президент, аз не се опитвам да кажа, че имам политически виждания. Нямам такива. Но имам поглед върху човечеството, върху истината. И ако мога да направя нещо с дните си за да постигна промяна, ще го направя."

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Ye пак със скандал в новините

14.01.2022

Ето кого ще гледаме на Coachella 2022

13.01.2022

Kanye West показа новите си проекти

11.01.2022


flash