John Legend с нов клип към "Love Me Now" (видео)

Носителят на 10 музикални награди Grammy John Legend зарадва феновете си с нов клип към романтичното парче "Love Me Now", пише missbloom.bg. Песента обещава да се превърне в пореден хит за изпълнителя, а както подсказва заглавието, видеото е посветено на любовта, за която няма граници.
 
 
В клипа виждаме няколко двойки от цял свят: резервата Standing Rock, Северна Дакота, бежански лагер в Ирак, Пуерто Плато, Доминиканската република и гей двойка от Орландо, Флорида. Към тях се присъединяват и самият John и красивата му съпруга Chrissy Teigen, която не за първи път участва в негов клип. Двамата всъщност се запознават на снимките на "Stereo", а години по-късно тя блести и в "All Of Me". Песента не само е посветена на нея, но и във видеото феновете виждат и кадри от сватбата на звездната двойка.
 
 
Цялото внимание обаче грабва не моделът на Sports Illustrated, а 7-месечната Luna. Дъщеричката на Chrissy и John често се появява в кадрите, които известните й родители споделят с феновете си в социалните мрежи, но това е първият път, в който тя участва в клип на Legend. 
 
 
Малко след дебюта на видеото онлайн, музикантът написа в Instagram: “Не сме мислили за изборите, когато планирахме датата, на която да пуснем клипа. Но в това време на конфликти и несигурност е повече от ясно, че всички ние се нуждаем от повече любов. Аз я намирам в семейството и в музиката ми.”

Свързани новини

Ново от Джон Леджънд

20.12.2023

John Legend подарява любов в нов албум

22.06.2020

John Legend обединява фенове от цял свят

14.05.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Коледа идва по-рано с John Legend

22.10.2018


flash