Търси в сайта...

John Legend подарява любов на света с новия си албум

John Legend представя нова музикална колекция, с която ни напомня, че любовта между хората притежава истинска сила. 
 
 
“В тези болезнени времена, някои от нас може да си мислят, че не е добре да се смееш, да танцуваш или да бъдеш романтичен. Напоследък снимките в медиите на цветнокожи, физически подчинени с колена върху вратовете, страдащи или изразяващи гнева си, са плашещи. Но въпреки, че ние всички чувстваме тези ужасни емоции и болка, е важно да продължим да показваме на света, че сме не по-малко пълноценни хора. Чрез изкуството си ние можем да го постигнем. Албумът ми празнува любовта, щастието, чувствителността, надеждата и силата - нещата, които превръщат културата ни в красива и въздействаща”, споделя Legend.
 
 
Bigger Love - съдържание:
1. Ooh Laa
2. Actions
3. I Do
4. One Life
5. Wild ft. Gary Clark Jr.
6. Bigger Love
7. U Move, I Move ft. Jhene Aiko
8. Favorite Place
9. Slow Cooker
10. Focused
11. Conversations in the Dark
12. Don’t Walk Away ft. Koffee
13. Remember Us ft. Rapsody
14. I’m Ready ft. Camper
15. Always
16. Never Break
 
Bigger Love представя класическия John Legend - изпълнен с дълбоки емоции, радостен, обичлив, нежен и внимателен. Колекцията от 16 трака е опияняващ микс от поп соул (“Bigger Love”, “I Do”, “Wild”), секси R&B (“U Move I Move”, “Slow Cooker”, “Favorite Place”), груув парчета, вдъхновени от хип хопa (“Ooh Laa”, “Actions”) и въздействащи балади, които рафинират работата му (“Converstations in the Dark”, “Never Break”).
 
 
Bigger Love съдържа колаборации с Jhene Aiko, Koffee, Rapsody и Gary Clark Jr., ко-автори на музиката и текста са Anderson.Paak, Oak Felder, Tayla Parx, Charlie Puth, Ryan Tedder, Teddy Geiger, DJ Camper, Ricky Reed, Julia Michaels, Digi, Cautious Clay и Di Genius, а изпълнителен продуцент е носителят на цели 15 номинации и 1 награда ГРАМИ - Raphael Saadiq.
 
В обръщение към феновете си, Legend казва: “Не живея с илюзията, че музиката може да спаси света и да разреши световните проблеми, но винаги съм се обръщал към нея, за да ми помогне да премина през трудните времена и знам, че много от вас правят същото. Затова нямах търпение да издам Bigger Love. Стартирах кариерата си през 2004 с албума GET LIFTED. А сега, навлизайки в лято 2020, се надявам този нов проект отново да ви издигне, да изпълни сърцата ви с любов и вдъхновение, да ви даде повод да потанцувате, да ви подари мелодии, на които да държите ръцете си и да правите любов.” 

Свързани новини

Ново от Джон Леджънд

20.12.2023

John Legend обединява фенове от цял свят

14.05.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Коледа идва по-рано с John Legend

22.10.2018

Излиза албумът "Красавицата и Звярът"

10.03.2017


flash