Val Kilmer: "Michael Douglas греши, не съм болен от рак"

Val Kilmer отрече твърдението на своя колега и приятел Michael Douglas, че е болен от рак на устата, предаде vesti.bg. 
 
"Обичам Michael Douglas, но информацията му е погрешна", пише 56-годишният Kilmer на страницата си във "Фейсбук", оборвайки твърдението на 72-годишния Douglas, че страда от същата форма на рак като самия него. През 2010 Michael Douglas оповести, че е диагностициран с напреднала форма на рак на устата. Носителят на "Оскар" успя да се пребори със заболяването. На събитие в Лондон миналата седмица 72-годишният Douglas сподели, че Val Kilmer страда от същото заболяване като него и че "нещата не изглеждат добре", припомня агенцията.
 
 
В поста си във Фейсбук, с който оборва твърдението на Michael Douglas и изяснява ситуацията, Kilmer пише също, че за последен път е разговарял със своя колега и приятел преди две години, и го е помолил да му препоръча специалист за диагностика на бучка в гърлото. "В крайна сметка прибягнах до услугите на екип от Калифорнийския университет. Наистина имам здравословни проблеми и продължавам да се боря с тях, но не страдам от рак", пояснява Val Kilmer.
 
На страницата си в социалната мрежа актьорът казва още, че каквото и да е накарало Michael Douglas да прави предположения за състоянието му, той е любящ и предан приятел и не се е изказал с лошо намерение.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash