Сантра и Емил Конрад с първа колаборация в "Маскарад" (видео)

Сантра и този път успя да изненада фенове и критици с новия си проект. В "Маскарад" певицата си партнира с тайфуна в българското онлайн пространство – Емил Конрад. Това е първата  колаборация между R’n’B изпълнител и влогър.
 
Видеото, режисирано от Павлин Иванов-Bashmotion, следва тенденциите в световната музика и мода, които показват отчетлив интерес към изоставащата славянска култура в бившите съветски републики и приближените им страни. Дизайнери, фотографи и режисьори експлоатират тази култура и преобразяват нейните навици и обичаи, като ги правят по-достъпни и желани от западния свят.
 
 
В нашия случай действието се развива в българско село, където Сантра е местната кралица - важна клечка, лидер на общността, в която живее. Тя си е "паднала" по по-бедния от нея Емил, който обаче го играе "тарикат". Кой от двамата ще надделее в тази любовна схватка, става ясно, щом изгледате видеото.
 
Музиката на "Маскарад" е дело на самата певица и Николай X. Николов, текстът е написан от друга нейна дуетна половинка - Атанас Колев, а за стайлинга се е ппогрижил Гроздан Михайлов.

Свързани новини

Сантра и Choko се вихрят в ново видео

31.07.2020

Сантра - "Целият свят"

09.01.2019

Сантра и Dee пуснаха съвместен сингъл

28.02.2017

Сантра и Атанас Колев с Viber стикери

20.02.2017

Сантра и Атанас Колев - "В твоя чест"

21.05.2016

Коментари


flash