Кристиан Костов дебютира "Не си за мен" на три езика (видео)

"Не си за мен" е заглавието на сингъла, с който Кристиан Костов, детето-чудо от четвъртия сезон на X Factor, дебютира в петък, 7 октомври. Талантливото момче с българска кръв първо покори публиката в Русия, където стана финалист в "The Voice Kids” (Голос Дети), а само година по-късно емоционалните му изпълнения го превърнаха във фаворит както на тийнейджърите, така и на по-зрялата публика в България, която го подкрепяше до самия финал на най-успешния музикален формат у нас Х Фактор. 
 
Първият солов проект на Кристиан има естествен потенциал за успех и извън България. Затова компанията-продуцент на 16-годишния изпълнител е приготвила и английска и руска версия. Английското заглавие на парчето е "You Got Me Girl”, а руското "Ты Мой Огонь". Песента е писана за Кристиан от хитмейкъра и музикален продуцент на британския X Factor Рей Хеджис заедно с Найджъл Бътлър и Айзък Евънс. Българският текст е дело на хип-хоп звездата Venci Venc’, а руският - на Вадим Булаев и брата на Кристиан – Даниел Костов.
 
 
Само за два дни след премиерата си, видеото е гледано над 150 хиляди пъти в интернет. Концепцията за голяма част от кадрите и хореографията, изпълнявана от Кристиан и екранната му партньорка, са на хореографа Милен Данков, а режисурата е поверена на Васил Стефанов.

Свързани новини

Кристиан Костов представи новия албум

15.07.2020

Кристиан Костов с нов сингъл

30.04.2020

Кристиан Костов се завръща нов сингъл

24.02.2020

Кристиан Костов превзема Китай

18.03.2019

Кристиан Костов - "Get It"

01.08.2018


flash