Кристиан Костов представи новия си мини албум, чуй новия сингъл “Thinking”

Кристиан Костов поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден мини албум – Mood:. Изданието съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета – “Honest”, “Better” и “Things I Like”. С премиерата на EP-то излезе и 4-тият сингъл от него – “Thinking”. 
 
 
Стартирайки професионалната си музикална кариера от България, с участието си в XFactor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group. 
 
Mood: - съдържание:
1. Thinking*
2. Depressed On Wednesday
3. Things I Like
4. Honest
5. Take Me Back
6. Better
 
Още от първите си проекти, Кристиан винаги се е стремял да надхвърля музикалните норми, към които много съвременни артисти се придържат, и последният му проект го доказва напълно. Малко по малко, младият артист разкрива части от картина, всяка от които абсолютно различна. Крайният вариант на произведението e Mood:. Песните в EP-то разглеждат състоянията на ума, дълбаейки по-навътре в психиката на Кристиан. 
 
За песните в Mood: Кристиан работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS.
 
Мини албумът започва с водещия сингъл “Thinking”, който хвърля поглед върху музикалния език на Кристиан през 2020 – оптимистичен и мечтателен, без да игнорира случващото се около нас. Това настроение се запазва и в сингъла “Depressed on Wednesday” – иронично, най-щастливо звучащото парче от албума, което засяга темите за менталното здраве от освежаващо оптимистична гледна точка, която гласи: “Можем да победим това, ако сме заедно!” Иронията не отсъства и в “Things I Like” – там талантливият изпълнител ни представя образа на партньора-мечта. Качествата, които търсим в другия, изброени в секция “Търся” в приложение за запознанства, тук са заместени от такива, които най-малкото са предпоставка за проблем. “Honest” – това е първата песен от албума Mood:, която се появява след края на експлозивна връзка. Междувременно, сингълът “Take Me Back” е зареден със словесна и музикална носталгия с груув звученето си от 80-те. Последният сингъл в списъка с песни, “Better”, е перфектен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.
 
Мини албумът Mood: е цяло преживяване. Воден от музиката слушателят неусетно преминава през него. А този, който реши да се върне, със сигурност ще намери историята, която перфектно го описва.

Свързани новини

Кристиан Костов с нов сингъл

30.04.2020

Кристиан Костов се завръща нов сингъл

24.02.2020

Кристиан Костов превзема Китай

18.03.2019

Кристиан Костов - "Get It"

01.08.2018

Кристиан Костов ще пее на "Mис Свят" '17

17.11.2017


flash