Niall Horan от One Direction с дебютен солов проект (видео)

Талантливият певец и китарист Niall Horan, който е популярен в музикалните среди като един от членовете на супер успешната момчешката банда One Direction, обяви официално присъединяването си към семейството на Universal Music Group, след като подписа договор със звукозаписната компания Capitol Records.
 
Само преди броени часове изпълнителят направи изненадващ и силен дебют като солов изпълнител с първия си самостоятелен сингъл "This Town", който е наличен в дигиталните платформи Spotify, iTunes, Apple Music. Малко след премиерата си парчето вече е #1 в класациите на iTunes в 46 държави и #2 в България. В подкрепа на сингъла изпълнителят пусна и черно-бяло "1 Mic 1 Take" видео, заснето в легендарното студио Capitol Studios в Холивуд. 
 
 
Продуцент на красивата акустична балада е сътрудникът на Sia - Greg Kurstin, а автори на парчето са самият Niall Horan, Jamie Scott, Mike Needle и Daniel Bryer. "Благодаря на всички фенове на One Direction за обичта и подкрепата. Нетърпелив съм за следващия етап от пътешествието ни заедно", коментира зарадван от реакцията изпълнителят.
 

Свързани новини

Anne-Marie и Niall Horan с обща песен

28.05.2021

Niall Horan пише нов материал

05.12.2018

Niall Horan - "Finally Free"

14.09.2018

Niall Horan - "On The Loose"

07.03.2018

Niall Horan записва гол

30.08.2013


flash