Anne-Marie и Niall Horan са крадци във видеото на "Our Song"

Британската изпълнителка Anne-Marie направи нов вълнуващ дует с Niall Horan, когото познаваме от момчешката банда One Direction. 
 
Певицата вече има няколко много успешни колаборации, включително с Rudimental и Sam Smith. Сега тя представя новия си дует с Horan "Our Song" - сингъл от предстоящия й албум "Therapy", който излиза на 23 юли.
 
Във видеото виждаме как двамата бягат, след като са задигнали скъпи бижута и пари, но са твърде небрежни, и полицията тръгва по петите им. Те се движат с красив ретро кабриолет Jaguar от 1953. Визията на двойката също е в стил 50-те, а те  приличат досущ на кино легендите Grace Kelly и Cary Grant.

Anne-Marie сподели в социалната мрежа повече за новия си албм Therapy. Певицата го нарича "второто ми бебе". Тя е написала много песни след дебюта й със "Speak Your Mind", пораснала е и се е променила много. Anne-Marie разкрива, че периодът на пандемията я е накарал да осъзнае, че има нужда от помощ за мозъка си и е успяла да намери светлината. Тя, разбира се, е в музиката, но певицата вече ходи редовно на психолог, което напълно е променило живота й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE-MARIE (@annemarie)

Този албум представлява това пътешествие, сподели певицата в Instagram. 


Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Anne-Marie се отказва от музиката

01.09.2021

#FreshNewMusic (19-25.07.21)

26.07.2021

Новите албуми тази седмица

23.07.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021


flash