Търси в сайта...

Feder представи новото си парче “Lordly” (аудио)

Платиненият френски продуцент Feder е готов да представи новия си проект “Lordly”, в който участие взима онлайн феноменът Alex Aiono.
 
 
Награден с титлата Spotify Spotlight Artist за 2016 в родната му Франция, Feder събира над 105 милиона преслушвания и 700 хиляди продадени копия на предишните си хитове “Blind” и “Goodbye”, изкачили се до върха на класациите в няколко държави. Парчето “Lordly” обещава да има подобен успех.
 
“Lordly” се отличава от масата парчета с невероятната си мелодия, типичния за Feder бийт и перфектно пасващите въздействащи вокали на Alex Aiono. Въпреки натоварения си график и участията си в Ushuaia и Pacha, Ibiza, Feder ще представи видеото към песента на 3 септември.
 
От ранна възраст независимият изпълнител и мулти-инструменталист Alex Aiono комбинира музикалния си талант с любовта си към R’n’B и поп музиката, създавайки свой стил, в който да твори. Станал познат на публиката след кавъра на “One Dance/Hasta El Amanecer” на Drake и Nicky Jam, Alex е забелязан от Buzzfeed, The FADER и други медии. 
 
YouTube каналът му има над 2,5 милиона последователи, а кавърът е слушан над 30 милиона пъти. Освен сензация в онлайн пространството, Alex е работил с награждавани и вече утвърдени артисти като John Legend, Babyface и Billy Mann. В момента младият изпълнител е в студиото, записвайки дебютния си албум. 

Свързани новини

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Ново от Feder и Ofenbach

28.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020

Feder - “Control”

23.11.2018


flash