Търси в сайта...

Liam Payne подписа договор за соло албум

Liam Payne, един от основните автори на песни в One Direction, обяви в туитър, че е подписал договор в качеството си на соло изпълнител с Capitol Records.
Туитовете на Рayne, от които не става ясно дали остава в групата или напуска завинаги заради солова кариера, паникьосаха феновете на британската бой банда.
През 2015 групата обяви, че си дава почивка от март 2016, за да се занимават със солови проекти, но увериха, че това не значи раздяла. Макар никой да не се нае да прогнозира точни срокове, Harry Styles беше казал “дайте ни 18 месеца”.
 
Напълно възможно е обаче Payne просто да работи по солова музика и това по никакъв начин да не се отрази на целостта на групата. В момента Styles снима филма "Dunkirk" във Франция под режисурата на Christopher Nolan. Louis Tomlinson, другата движеща сила в създаването на песните на групата, е съдия в музикално риалити шоу (кой по-добре може да разбере и посъветва участниците?) и свиква с бащинството. Payne пък вече е записал няколко солови парчета с рапъра Juicy J, които изтекоха по-рано тази година.
 
Но дори шефът им Simon Cowell, който създаде групата, подкладе слуховете за раздялата им през март. “не знам дали това е временна пауза или раздяла, ако трябва да съм честен”, каза той пред Billboard. “По един странен начин дори не искам да знам. Не мисля, че са имали достатъчно време, за да изпитат какво е да не си в група, за да мога да отговоря на въпроса”, допълни Cowell.
 
Засега напускането на групата обаче е по-скоро положително като резултат - феновете оплакаха интернет миналия март, когато напусна Zayn Malik, но оттогава кариерата му е в пълн възход - хита му "Pillowtalk" дебютира на върха на Billboard Hot 100, успех последва и следващия му сингъл. Личният му живот също е в разцвет - след известни сътресения връзката му със супермодела Gigi Hadid изглежда по-стабилна отвсякога.

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Liam Payne пусна клипа на "First Time"

21.09.2018

Liam Payne пусна EP-то “First Time”

30.08.2018

Liam Payne и Rita Ora - "For You"

30.01.2018


flash