"Пречим" е най-новата песен на F.O. (видео)

Тъмни коридори, момичета с бухалки, момчета с кърпи на лицата и скорострелни рими представя в най-новия си проект Михаил Митев – F.O. Без да чака излишно, рапърът директно визуализира заканителния си текст с видео към парчето "Пречим". "Дошли сме да ви пречим да скучаете" нарежда на един дъх рападжията върху инструментала на Юлиян Макавеев Севдалинов - Cj Smoke Beats.
 
 
Да си "в крак" с бързината на F.O. е доста трудна задача, която обаче не се оказа проблем за танцьорите от "Skywalkers". "Останах възхитен от всички идеи, които "Skywalkers" представиха пред нас", коментира режисьорът на видеото Виктор Антонов–Rikk, за когото това е шести съвместен клип с F.O. и продължава:  "Пречим" е един от любимите ми проекти тази година. Исках всеки кадър да е максимално прецизен, но все пак да изглежда неподправен и натурален, което беше трудна задача за екипа ми, но всички се справиха страхотно." 
 
Освен да "пречи" това лято, F.O. ще работи и върху нови проекти, които ще бъдат представени пред широката аудитория до края на годината.

Свързани новини

F.O. и Peeva: дебютен албум и нова песен

07.06.2019


flash