F.O. и Peeva с дебютен албум и нова песен - "Поглед" (видео)

Музикалното дуо F.O. и Peeva, познати като семейство Митеви, изненадаха в деня на своята годишнина меломаните с новото си общо парче, озаглавено "Поглед". Този път, за радост на всички техни почитатели, изненадите са не една, а цели две – на пазара излиза и дългоочакваният им дебютен албум Митеви.
 
Историята на албума започва през 2015, когато е сватбата на Михаил Митев (F.O.) и Преслава Митева (Peeva). Като подарък за своите гости те подготвят албум от 5 песни, една от които е  песента, покорила сърцата на стотици фенове - "Личната". Тя е написана за техния сватбен танц седмица преди щастливото събитие. От този момент изпълнителите започват да правят общи песни, които сега обединяват в албума Митеви.
 
 
"Сватбата ни беше през 2015 и се радваме, че вече имаме възможността да представим албума Митеви. Усетихме силен порив да го направим заради двете ни най-лични събития – появата на децата ни Мишел и Радимир", споделят F.O. и Peeva. Песента "Поглед" е тринайста поред съвместна песен на F.O. и Peeva. Парчето е по музика на SnowMusic, а видеото е заснето в Авиомузей Бургас. След дебютния албум предстои и появата на втория самостоятелен албум на рапъра F.O., озаглавен До Ре Ми ФО
 
Рапърът Михаил Митев, по известен още като F.O., e български рап изпълнител, композитор, текстописец и музикален продуцент. 
Преслава Митева, позната като Peeva, е възпитаничка на плевенското музикално училище. Завършила е оперно пеене, а с участието си в първия сезон на "X Factor” става известна на голяма част от зрителите. Peeva и F.O. се запознали именно в студиото на "Занималнята" – продуцентската компания на рап изпълнителя. Споделят, че и двамата са изключително еднакви, като в началото постоянно спорили за нещо. Освен на музикалната сцена, изпълнителите са дует и в живота, откъдето идва и името сем. Митеви. Имат дъщеря на две годинки, която наси името Мишел и син на 9 месеца, който носи името Радимир. 

Свързани новини



flash