Bryan Adams покори Европа с турнето "Get Up"

Bryan Adams успя да покори и развълнува Стария континент с турнето "Get Up", оставяйки възхитена многохилядната публика в редица европейски градове. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на легендарния музикант, който ще спре и в София на 11 октомври в Арена Армеец. 
 
Турнето е в разгара си и след напълно разпродадени зали в Западна Европа, се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Adams ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на "Get Up". 
 
Една от причините за грандиозния успех на най-продавания канадски изпълнител на всички времена, е фактът, че Bryan Adams този път е решил да зарадва феновете с изпълнения на най-големите си хитове. "Run To You", "Heaven", "It’s Only Love", "Summer Of 69", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me" и "All For Love" са само малка част от песните, които родните почитатели ще могат да чуят на живо на 11 октомври. Една от многото изненади по време на шоуто са и специалните акустични изпълнения на хитове като "When You’re Gone" и "Let’s Make A Night To Remember". 
 
По време на пътуванията си в Европа изпълнителят поиска да бъде близо до хората, като не спира да публикува в социалните мрежи снимки на публиката. Вместо по-дълги почивки в хотелската стая, Bryan предпочита срещите с хора от музикалните и арт среди. Миналата седмица в Кьолн Adams получи неочаквано предложение за импровизирано съвместно участие с Udo Lindenberg, а от посещението си във Виена се похвали със закуска с маестро Herbert Grönemeyer.
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Българи в кухнята на Bryan Adams

04.10.2016


flash