Britney Spears издава нов албум тази година

Britney Spears работи здраво по новия си албум. 34-годишната изпълнителка наскоро разкри подробности, от които стана ясно, че  първият сингъл ще се казва "Make Me (Oooh)" и е с участието на рапъра и продуцент G-Eazy.
 
Spears сподели снимка, на която е в компанията на цял куп атлетични мъжаги, с лаконичното "Ден 1", а по-късно и снимка с G-Eazy с думите "Оо, вижте кого намерих..."
 
"Много съм развълнувана", споделя тя за албума. "Работя по албума вече година и половина, почти две и той значи много за мен. Той е моето бебче и искам да съм сигурна, че всичко е както трябва. Това е най-доброто нещо, което съм правила от много време насам", разнежва се певицата и добавя: "Гордея се с резултата, много е различен, не е нищо, което бихте очаквали. По-мелодичен е, не толкова поп. Отпускащ е. Много отпускащ."
 
Очаква се Spears да издде "Make Me (Oooh)" през юли, а новия албум - през есента. Последното, което феновете получиха, беше Britney Jean (2013), който дебютира под #4 в Billboard 200 и включваше синглите "Work Bitch" и "Perfume."

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash