Bryan Adams снима най-големите световни звезди

Малко хора знаят, че освен музикант с мултимилионни продажби, Bryan Adams е и един от най-добрите модни и звездни фотографи в света в момента. Изпълнителят, който ще изпее най-големите си хитове на 11 октомври в Арена Армеец в София, е снимал куп величия от ранга на кралица Elizabeth II, Mick Jagger, Rod Stewart, Sting, Tina Turner, Shania Twain, Céline Dion и много други.
 
От 1999 досега Adams има множество изложби по цял свят, както и три спечелени награди за модна фотография. Творбите му са публикувани в най-престижните списания – от Vogue и Vanity Fair до GQ, Harper’s Bazaar и i-D. Едни от най-известните му кадри са фотосите от златния юбилей на кралица Elizabeth II от 2002, които се превръщат в марки в Канада през 2004. 
 
Adams е автор и на фотографиите за последния албум на Amy Winehouseм, Lioness: Hidden Treasures. Снимал е също и рекламните кампании на модни брандове като Hugo Boss, Guess Jeans, Converse, Montblanc, John Richmond, Fred Perry, Escada и други.
 
В родните шоу-бизнес среди вече се говори, че известен български бизнесмен, който е голям почитател на канадския музикант, се е зарекъл да организира изложба с най-добрите му фотографии непосредствено преди концерта му на 11 октомври в София. Ако това се случи, феновете ще могат да видят оригинални кадри с най-големите музикални и холивудски звезди в момента.
 
На 11 октомври българската публика ще може да се наслади в Арена Армеец на най-големите хитове на Adams – от “Run To You”и “Everything I Do (I Do It For You)” до “Please Forgive Me”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die”и много други.
 
Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта за перфектно качество на звука и визията.
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Българи в кухнята на Bryan Adams

04.10.2016


flash