"Up & Up" е новият сингъл на Coldplay (видео)

Coldplay пуснаха третия сингъл от седмия си студиен албум A Head Full Of Dreams. Днес публикуваха и видеото към парчето "Up & Up".
 
 
"Up & Up" следва "Hymn For The Weekend", която стана 17-та песен на бандата, влязла в топ 10 в Обединеното кралство и която Coldplay изпълниха на наградите BRIT през февруари. Първият официален сингъл от албума беше "Adventure Of A Lifetime", която се задържа в топ 20 повече, от която и да било тяхна песен (и е в топ 40 от издаването си през ноември)!
 
В "Up & Up" участват много познати имена – Beyonce, легендарната певица Merry Clayton и китаристът Noel Gallagher. Това е и песента, с която завършва всеки един от разпродадените през март и април концерти на групата. 
 
От издаването си през декември, албумът A Head Full Of Dreams стана номер едно в iTunes в над 90 държави и е продал над 3,5 милиона копия. Благодарение на него, Coldplay затвърдиха позицията си на най-слушаната група в Spotify.
 
Турнето "A Head Full Of Dreams" ще мине през Ница на 24 май и ще продължи с други концерти в Европа и Америка, включително и четири разпродадени вечери на Wembley Stadium в Лондон. Повече от два милиона билета вече са в ръцете на нетърпеливите фенове, очакващи да видят любимата си група. Coldplay за четвърти рекорден път ще оглавят фестивала Glastonbury през юни.
 
Албумът A Head Full Of Dreams на Coldplay е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022


flash