Билетите за концерта на Bryan Adams са в продажба от днес

Билетите за концерта на Bryan Adams, който ще разтърси Арена Армеец в София на 11 октомври, от днес са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикетинг-компанията. Пасовете за събитието са на цени между 60 и 120 лв.
 
Концертът ще бъде част от световното турне “Get Up” на изпълнителя, което също стартира днес (8 април) в Хюстън (САЩ). Обиколката ще премине през най-големите градове в Северна Америка, преди да се прехвърли в Европа в началото на май. Софийската дата вече е обявена в официалния сайт на изпълнителя на адрес. Преди да пристигне в България, легендарният певец и китарист ще зарадва феновете си в Унгария.
 
Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Adams, измежду които неостаряващи класики като “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die”и много други.
 
Тринадесетият студиен албум на изпълнителя, наречен Get Up, излезе през октомври миналата година. Продуциран от легендарния фронтмен на ELO Jeff Lynne и дългогодишния сътрудник на Adams Jim Vallance, дискът включва девет нови песни и четири акустични версии.
 
Концертът на Bryan Adams е на 11 октомври в Арена Армеец в София. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Българи в кухнята на Bryan Adams

04.10.2016


flash