Миро събира детски рисунки за новия си видеоклип

Миро използва социалните мрежи, за да покани деца да нарисуват рисунки за клип към новия сингъл, който подготвя – "Подслон“. 
 
Артистът отправи послание към родителите и учителите на децата: "Скъпи майки, татковци, баби, лели и домочадие, които се грижите за най-добрите сред нас – децата. Обръщам се към Вас с една идея, която се надявам да направим заедно. Довършвайки албума Месия от няколко месеца, когато заспивам, в главата ми звучи песента "Подслон“. А образите, с които идва, са шарени като детска рисунка. Затова реших да се откажа от плановете за лъскаво видео и звездност, а да предам усещането за благодарност и щастие, което е заложено в смисъла на песента. Затова... 
 
Дайте днес бял лист (формат А4) на Вашето дете, внуче или на учениците от Вашия клас или детска група. Кажете им, че ги обичате (моля, не пропускайте това за нищо на света!) и им задайте един от следните въпроси:
Къде живее надеждата? 
Какво вали, когато си щастлив?
Какъв е вкуса на щастието?
Какво е подслон? Дали е чадър? Дали някой се е озовал под слон? Дали е къщичка в гората? Дали може да е във сърцето? Дали е в прегръдката на мама? Дали е сред добри приятели? Дали е къща на дърво? Дали е в книжка със картинки? Дали е вкъщи? Дали е на любимо място?
Какво се случва по тясната пътека?
Кога се променя сърцето?
Къде ще ходиш след детската градина/училище?
 
И нека децата НАРИСУВАТ своите отговори!!!
 
Важно е децата да знаят, че няма правилна рисунка/отговор на нито един от въпросите, а най-важно е какво усеща тяхното сърце! 
Изпратете ни рисунките на децата с имената и годините им сканирани на risunki.za.miro@gmail.com, а ние ще ги включим към видеото на песента "Подслон“, което ще излезе тази пролет.
 
Благодаря Ви за времето, подкрепата и рисунките!
Ваш: МИРО"

Свързани новини

Миро направи невероятно музикално шоу

18.06.2024

Ново от Миро

28.05.2024

Ново от Миро

20.03.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023


flash