Търси в сайта...

Михаела Филева, Прея и Дивна с троен клубен лайв в петък

На 26 февруари серията тройни лайв формати на клуб *MIXTAPE 5* ще продължи с пълна сила, този път с участието на Михаела Филева, Прея и Дивна. Младите изпълнителки ще излязат на сцената в голямата зала на клуба, за да продължат успешната поредица "ladies” събития, заявявайки недвусмислено за таланта и новаторския си поглед върху живата музика. 
 
 
През последните няколко години всяка от изпълнителките върви уверено по своя собствен път на развитие. Михаела Филева е едно от най-актуалните имена на родната музикална сцена, диктуваща правила в съвременната популярна българска музика. С хитове като "Инкогнито", "Когато ти трябвам", "Опасно близки", "И аз съм тук", "Приливи и отливи", включени в самостоятелния ѝ студиен албум "Инкогнито", изпълнителката напълно заслужено е завладяла челните позиции в родните музикални класации, както и безусловната любов на публиката. До дни излиза и най-новия видеоклип на Михаела Филева към завладяващата песен "Филм за двама".
 
 
Младата надежда на българската музика, по-известна като Прея, е момичето, което ден след ден доказва, че вроденият талант и неподправеността са ключа към сбъдването на всички музикални мечти. Изпълнителката преплита соул и фънк мотиви, елегантно гарнирани с джаз, латино, реге и хип-хоп, за да създаде характерното си екзотично звучене, което стана любимо и на най-изтънчените музикални фенове. Последният впечатляващ проект на Прея носи името "Всички наши места" – нежна балада и видео с текст, написан от самата нея, създадени по едноименната книга.
 
 
Момичето-чудо Дивна въпреки крехката си възраст се радва на завидни музикални постижения. Дебютният ѝ сингъл "Ти не можеш да ме спреш" от 2011 дава старт на успешната ѝ музикална кариера, която изпълнителката с лекота продължава и до днес без компромиси с хитовете "Мойта музика", "Какво пък толкова", "Хипноза" и актуалния "Без въпросителни".
 
 
Билети в мрежата на Eventim на цена 10 лв. (предварителна продажба) и 15 лв. (на входа).

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023


flash