Zayn Malik: "Не съм копирал обложката си от никого!"

Zayn Malik категорично отхвърли обвиненията, че е изкопирал обложките на няколко известни рапъри, когато е разработвал концепцията за обложката на дебютния си албум Mind of Mine.
 
Миналата седмица 23-годишният изпълнител представи новия си сингъл и обложката на дебютния си албум. Тя представляваше снимка на музиканта от детските му години, с една "модернизация" - ръцете на малкия Zayn са татуирани. Обложката обаче изглежда директно повлияна от сходна такава на албума Tha Carter III (2008) на Lil Wayne, а също и на излезлия през 1994 албум на Notorious B.I.G., Ready to Die.
Zayn обаче отхвърли публично намеците, че обложката на Mind of Mine е просто имитация на предшестващи го легендарни рап албуми. “Изобщо не се опитвам да съм рапър, снимката е просто на мен като дете... Идеите ми бяха в мен от доста време”, написа той. “Използвайте мозъка си, ценете изкуството и не дискриминирайте това, което не разбирате. Имах много опции, измежду които да избирам... беше объркващо”, допълни той.
 
Соловата кариера на Zayn вече получи невероятен старт, след като дебютният му сингъл "Pillowtalk" застана на #1 в Billboard Hot 100 – с което победи досегашната най-висока позиция на бившите си колеги от One Direction, които са стигали само до #2. Mind of Mine излиза на пазара на 25 март.

Свързани новини

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

Джиджи и Зейн заедно на новата година

31.12.2019

Zayn Malik пее в римейка на "Aladdin"

15.05.2019

Чуй "Let Me" и Zayn

12.04.2018

Zayn Malik е завършил новия си албум

21.03.2018


flash