Виж шоуто на Coldplay, Beyoncé и Bruno Mars в полувремето на Super Bowl (видео)

Coldplay, Beyonce и Bruno Mars отбелязаха 50 години от шоута на полувремето на Super Bowl - и новият сингъл на Beyoncé, “Formation” - по времето на знаменателното събитие в неделя вечерта. Макар акцентът на вечерта да бяха Coldplay, Bruno Mars и Beyoncé буквално "откраднаха" шоуто от тях. Това, че британците се сблъскаха и с някои проблеми с озвучаването, не им помогна с нищо.
 
 
Първо Mars, а после Beyoncé представиха песните си - “Uptown Funk” и “Formation”, съответно. Костюмът на изпълнителката беше историческо отдаване на почест към костюма на Michael Jackson от 1993, а самата й нова песен е изцяло натоварена с политическите проблеми на расизма и гордостта й от собствената си раса. Бекъп танцьорките й пък бяха в черна кожа и барети - което, предвид текста на песента й, изглеждаше като намек за "униформата" на групировката за защита на правата на малцинствата "Черните пантери".
 
Няколко часа преди това Lady Gaga изпя националният химн. Нейната госпел интерпретация на "The Star-Spangled Banner" за пореден път припомни на зрителите, че освен да прави провокативно шоу, Gaga може да смае с вокални данни и интерпретационни способности във впечатляващи граници. Billboard подчерта, че това представяне превръща Gaga в първия артист, който е пял на "Оскарите", наградите Grammy и Super Bowl в рамките на една година.
 
Веднага след края на представянето й, Beyoncé обяви световно турне "Formation" и сайтовете й буквално блокираха за часове.

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Включи се и ти!

07.11.2023

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Ето как Риана обяви, че чака второ дете

13.02.2023


flash