Kanye West няма да записва албум в чест на David Bowie

Повече от 10 000 човека подписаха петиция, призоваваща Kanye West да не записва трибют албум в чест на наскоро починалия David Bowie, макар опасенията им да се базират на вече отречени слухове.
 
По-рано тази седмица източник, претендиращ за близост с 38-годишния рапър, заяви, че той е влязъл в студио, за да запише кавъри на някои от най-култовите класики на Bowie, сред които "Ashes To Ashes", "Rebel Rebel" и "Heroes", като не само пеел самите песни, но и рапирал върху оригиналната музика на изпълненията.
 
Макар официален представител на Kanye да оповести през TMZ, че това са само слухове и в тях няма нищо вярно, потребителят Peter Piranha все пак стартира петиция, с довода: “David Bowie е един от малкото музиканти, чиято важност за музиката през 20 и 21 век е най-голяма. Би било светотатсво да позволим това да бъде съсипано от Kanye West.”
 
Самият Kanye никога не е оспорвал важността на починалата легенда и след съобщенията за смъртта на Bowie, той написа в туитър: “David Bowie беше едно от най-важните ми вдъхновения - толкова безстрашен, толкова креативен, той ни даде магия, която ще ни стигне за цял живот.”

Свързани новини

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Ye пак със скандал в новините

14.01.2022

Ето кого ще гледаме на Coachella 2022

13.01.2022

Kanye West показа новите си проекти

11.01.2022


flash